Nyheder

Mindeord Jens Werner

 

Det var med stor sorg, jeg den 9. juli om morgenen, fik besked om at Jens Werner ikke var i blandt os mere.

 

Det var med stor sorg, jeg den 9. juli om morgenen, fik besked om at Jens Werner ikke var i blandt os mere. Jens var stille sovet ind hjemme, omgivet af sine nærmeste.

Vi kender alle Jens som en fighter og med ukuelig jernvilje. For 3 ½ år siden fik Jens konstateret kræft, han har siden kæmpet og kæmpet, sammen med sin familie. Jens har altid sat sig sine mål, og med stolthed indfriet dem, men denne kamp, måtte Jens se i øjnene at han ikke kunne klare.

Jens begyndte sin dansekarriere som 4 årig, på Andersens & Jensens Danseinstitut, hos Gitte Vandborg. Dansede sin første pointturnering som 7 årig, det var her Jens satte gang i sin konkurrence karriere. Jens ville være den bedste, og det blev han igennem livet.

Jens indstilling til sport/dans var enestående, Jens syn på at opnå resultater og blive den bedste, var målrettet. Dansen bragte mange nedture igennem årene, men det tændte Jens til at træne ekstra, yde mere med sin partner, eller alene hjemme i kælderen, for målet ville han nå.

Jens var sin egen med sine holdninger, som træner skulle der være forklaring på alt, Jens skulle overbevises, hans træningsindsats var enestående. Det var hårdt for de partnere han havde. Vi havde fornøjelsen i Birkerød Sportsdanserforening, at undervise Jens igennem 10 år, en spændende tid der var lærerig for begge parter.

Jens Werner blev Ynglinge Danmarksmester med Pia Kaiser i Kalundborghallen 1981/82 under DOF Danse Organisationernes Forening og senere Danmarksmester i Voksenrækken i DS med Pia Kaiser i KB Hallen.

I året 1994 blev han Verdensmester sammen med sin partner Charlotte Jørgensen, som derudover blev Europamestre i Paris, Nordiske Mestre samt Danmarksmestre.

Jens's mål fra første pointturnering som 7 årig var nået, en fantastisk rejse fra Andersen & Jensen Gitte Vandborg til Pejsegården Britt Bendixen til Birkerød Sportsdanserforening, Annette & Henning Christensen til London sammen med Charlotte Jørgensen. Herefter hjem og åbne danseskole i Værløse med sin elskede hustru Anette.

Siden 2006 har Jens Werner drevet danseskole sammen med sin hustru Anette i Værløse. En danseskole som er utrolig vellidt, med mange elever, indenfor alle genre af dans. Jens var National dommer samt International dommer under WDC. Det sidste års tid brugte Jens på at uddanne sig som International dommer under IDO, Disco & Hip Hop disciplinerne.

Fra 2005 var Jens Werner dommer i TV2 programmet Vild med Dans, indtil 2022. Jens havde her stor anerkendelse som dommer, blandt TV2 seere, med sine tekniske, billedlige og musikalske viden, til stor glæde for mange.

Kære Jens - De Danske Danseskoler siger dig tak for den person du var, tak for din deltagelse og engagement i DDD, som vi alle har haft stor glæde af, du vil være savnet blandt os, men vores tanker & minder vil være der for altid.

Du vil aldrig blive glemt.

Vi sender vores tanker i denne svære tid til Anette, Nicolaj, Isabella, Lars, mor Eva,

Ære være dit minde.

Henning Christensen

Formand DDD